2016. 11. 30
Nálunk még az áldott, drága Szüleinknél is volt a konyhában az asztal fölött! Boldog idők!!! Sajnos, már nagyon messze szálltak!

2016. 10. 31
Szegényen, de mégis boldogan éltek abban az időben :) a képen látható: asztal a fiók alatt a kihúzható gyúródeszkával, hokedli, szennyesláda és egy amibe a dédszüleim tisztítószereket tároltak (például:cipő tisztító keféket, sparhelt tisztítókat stb.)

2016. 10. 29
Még az is lehet, hogy csak kilazult és éppen csak be kellett csavargatni.

2016. 10. 23
Dédikémnek is volt ilyen az öreg vályogház konyhájában, a tiszta szoba mellett. Nem tudom másoknál ez hogy volt, de a hokedli fiókjában cipőpucolós felszerelések voltak: jó kis beszáradt bagarol meg mellette többféle kefe plusz még, amit én elrejtettem üveggolyókat, hogy had guruljanak össze - vissza.

2016. 10. 23
Nyomj egy lájkot, ha még emlékszel azokra az időkre, amikor ilyen falvédők ékesítették a konyháinkat...Amikor még a konyhai falvédőn a házi áldás maga volt a szentírás.

2016. 10. 22
Nekem pont ugyanilyen "panorámás", ablakos babakocsim volt csak piros színben. Ilyennel rázogatták a popómat :) Később mikor pedig nagyobb kislány lettem akkor én tologattam benne a babáimat. Könnyű volt tolni, mert csak úgy suhant. A mostani modern kocsik nem ilyen könnyedek, mert ugye nehogy elguruljon a gyerekkel együtt... Nem éppen a mai kori EU szabványnak felel meg.

2016. 08. 02
Magyar Országos Söripari Vállalat Kőbányai Sörgyára 1981-ből. Akkoriban még iparkodni kellett az elfogyasztásával, nagyon hamar lejárt a szavatossági ideje.

2016. 07. 25
Nálunk otthon még a mai napig használatban van és igen hálás is eszköz, mert ilyen sok évtized után is egyszerűen tökéletesen működik.

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések