2016. 10. 08
Nézd meg, hogyan lehet konyha, mosdó, háló és nappali egy félszobányi helyen!

2016. 10. 08
Ha lépcső felújításon gondolkodsz, esetleg most építkezel, akkor ezt mindenképpen nézd végig.

2016. 10. 08
A házunk előtti tér a lakásunk névjegye: itt alakul ki a hozzánk látogatók első benyomása az otthonunkról. Ezért, ha lehetőségünk van, ne sajnáljunk pénzt és időt fordítani a kialakítására.

2016. 10. 08
Hoztunk nektek 52 csodálatos élőkert dekoráció ötletet, hiszen az időjárás is hamarosan melegre fordul, ezért csodálatos pillanatokat tölthetünk el a kertben. Íme néhány példa, merítsetek ötleteket, valósítsátok meg, majd élvezzétek a családdal, rokonokkal és a barátokkal!

2016. 10. 08
Mindannyian arra törekszünk, hogy az otthonunkat kényelmessé és széppé tegyük. Van egy másik fontos dolog is, hogy rend legyen a lakásban, hiszen csak így érezhetjük jól magunkat a saját otthonunkban. Néha azonban egyetlen apró dolog (kábelek, dobozok, ruhák, edények) is elég ahhoz, hogy megváltoztassa az elegáns kinézetét a lakásnak és a rend is könnyen felborulhat.

2016. 10. 08
Nehéz úgy gondolni a kartonra, mint egy megbízható építőanyagra, ám ez a koncepció bebizonyítja, hogy ez tévedés. Hogyan hasznosítsuk újra a kartonpapírt? Hát így! Kartonból már rengeteg bútort terveztek, ám házat eddig még soha. Pedig a kartonpapír igen erős anyag, mely sok mindent kibír.

2016. 10. 08
Néha nagyon egyszerű megváltoztatni az egész teret. Csak egy ezermesterre van szükség. Ez a férfi megvásárolt 3 olcsó IKEA polcot, néhány táblásított lapot és a lakás egyik sarkába egy zseniális íróasztalt készített.

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések