2016. 10. 22
Nagyon tetszetős rusztikus fa pavilonban, nádtetős, ahol el lehet tölteni egy szép időt a családdal és a barátokkal. Körülbelüli adatok: padló átmérője 4,20 m (kb) tető átmérője 5 m .Már több szakember is kínálja nálunk ugyan nem ezt a terméket de teljesen hasonlót,természetesen nem szerény áron.Egy kis kreativitással készíts te is hasonlót szerény összegből.

2016. 10. 19
Minden négyzetméter értékes! Használd ki a legkisebb sarkot is!

2016. 10. 19
A napenergiát a tető alatt egy speciális, folyadék-alapú réteg gyűjti össze, és továbbítja a fűtési vagy elektromos hálózathoz. A napkollektoros rendszer rugalmas, és bármilyen hagyományos fűtési rendszerhez hozzá illeszthetik – írja a lajk.startlap.hu.

2016. 10. 17
Előfordulhat, hogy a kertünket valaha ékesítő fák némelyike elfárad: megbetegszik, kiszárad, szél csavarja. Kisebb fák esetében könnyen megoldható a dolog fejszével, fűrésszel, ásóval, de egy élemedett korú példánynál jó eséllyel az egész kertet is feláshatjuk, ha meg akarunk szabadulni a gyökerektől. Marad tehát a tuskó, amelybe azonban könnyedén új életet lehelhetünk, így ismét éke lehet a kertnek. Gyűjtöttünk néhány ötletet, hogy lehet a kivájt vagy kilyuggatott tuskóból a porta üde színfoltja.

2016. 10. 16
A kézzel készített dolgok mindig különlegesek mert szenvedéllyel és odaadással készülnek. Az egyedüli hátránya, hogy nagyon hosszú út vezet a megvalósításhoz, de a végeredmény mindenképpen megéri.

2016. 10. 16
A szomszédok azt hitték, hogy lovakat fognak tartani. Aztán kiderült, hogy egy igazi lakóépület lett a sok szalmabálából!

2016. 10. 16
Fontos, hogy a hálószobád az otthonosság érzését keltse Benned, amikor belépsz oda. Mivel legfőbb rendeltetése a pihenés és alvás, lehetőleg az ágyon kívül ne sok minden legyen benne. Rendkívül fontos a szoba falainak színválasztása. Kerüljük a sötét és túl intenzív színeket. A piros, bordó és narancssárga színektől feszültek leszünk, nem tudjuk kipihenni magunkat.

2016. 10. 15
Hoztunk nektek lenyűgöző balkon, virágláda, kaspó inspirációt, mivel a nyár is gyorsan közeleg,és aki a virágot szereti rossz ember nem lehet - mondja a közmondás.

2016. 10. 14
A télikert házaink, lakásaink egyik legvonzóbb pontja, főképp a burjánzó növényzet, a kellemes védettség jut róluk eszünkbe. Nálunk mégis elég kevés a jól megépített télikert.

2016. 10. 14
A mai bejegyzésben olyan kertszépítő ötleteket gyűjtöttem csokorba, amelyek látványa vagy épp csak egy kis részlete megragadott, elindított bennem valamit.

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések