2016. 12. 15
Ennek a kis faháznak 3 szobája van. Nagyon tetszik a tervezés, igazán mesebeli. Én pontosan egy ilyen szeretnék!

2016. 11. 12
A legtöbb ajtótámasz gumiból vagy fából készül, egyszerű, célnak megfelelő, viszont senki sem figyel rá különösen. Azonban az alábbi ajtótámaszok az egész lakás hangulatát képesek megváltoztatni és minden nap szórakoztatni tudják a vendégeket.

2016. 11. 08
Bizonyára már sokan gondolkodtatok azon, hogyan is tudnátok magatoknak minél kevesebb pénzt, azaz pénztárca kímélő módszerrel, de ugyanakkor kreatív megoldásokkal feldobni akár lakásotokat? Világszerte hódít a raklap mánia a lakberendezésében.

2016. 11. 03
A közeljövőben lakásfelújítást tervez? Talán a tervlista olyan hosszú, hogy az egész csak egy álomnak tűnik? Ebben a cikkben segíteni szeretnénk mindazoknak akik ilyen munkálatokat terveznek. Megmutatjuk, hogy milyen sokat segítenek a kövek abban, hogy lakásunk barátságos otthonná alakuljon át.

2016. 11. 01
Ha varázslatossá szeretnénk tenni a karácsonyunkat, nincs más dolgunk, mint egy kicsit befelé figyelnünk, és elkészítenünk a szívüknek legmegfelelőbb dekorációt. A saját kezűleg készített dekorációk sokkal belsőségesebbek, meghitt és örömteli hangulatot árasztanak.

2016. 10. 31
A konyha egy olyan helyiség, ahol legtöbbször a minél egyszerűbb és időhatékonyabb megoldásokra törekszik az ember. Ezért mi 20 praktikus és hasznos konyhai kiegészítőt szedtünk össze, melyek megkönnyíthetik a munkánkat.

2016. 10. 26
Manapság egyre nehezebb megbirkózni a nagy lakások árával és fenntartásával járó költségekkel.

2016. 10. 23
Giancarlo Zema római szakember főképp a félig elsüllyedt építészeti struktúrákra specializálódott.

2016. 10. 22
A kanadai Joseph Dupuis házáról a Huffington post írt. A három konténerből összerakott házban fűtés és légkondi is van. Az alapterülete 35 négyzetméter, az ökológia lábnyomot pedig például napelemmel csökkentik. Van külön konyharész, zuhanyzó és hálószoba és fatüzelésű kályha is, azonban a vécét a törvényi előírások miatt csak kint tudták megcsinálni.

2016. 10. 22
Egy apuka megszerette volna lepni a gyermekeit és ezt építette nekik a hálószobába. Több szintes, TV néző kanapé részt is tartalmaz, amivel már több mint 4 ember is nyugodtan álomra hajthatja a fejét. Ki ne szeretne egy ilyen emeletes ágyban pihenőre térni.

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések