2017. 02. 14
Lili Giacobino bebizonyította, hogy a kreativitás és a képzelet nem ismer határokat kis kerti fészerek, szerszámos kamrák terén sem, és egy kis spiritusszal akár egy elragadó hobbit házat is kreálhatunk a hátsó kertben.

2017. 02. 07
Az erkélyeket is okosan kihasználhatjuk, ízlésesen berendezhetjük. Az erkély bútoroknak semmivel sem kell különbözzenek, a lakásban lévő bútoroktól. Minden rést okosan ki lehet használni, a sarkokat be lehet építeni.

2017. 01. 31
Manapság a lambériák és a tapéták nem annyira divatosak. Az ilyen fajta burkoló anyagok egyáltalán nem hangulatosak. Bár napjainkban is léteznek elegáns és szép tapéták, lambériák, de ezek elég drágák. Azonban ebben a cikkben mutatni fogunk egy ötletet, amivel kevés pénzből is hangulatossá tehetjük az étkezőt!

2017. 01. 29
A zuhanyfülkére rászáradt vízcseppeket, vízköves foltokat egyáltalán nem könnyű eltávolítani, főleg ha azok az apró minták közé is befészkelik magukat. Ugyanakkor ha nem végzünk alapos munkát, több helyen a fémből készült elemek rozsdásodásnak...

2017. 01. 28
A jó háziasszony nem csak finomakat süt, főz, hanem arra is odafigyel, hogy a kályhája mindig legyen tiszta.

2017. 01. 16
Az építészek csodálatos ötlettel rukkoltak elő, a Tolkien regény kedvelőinek hobbit házakat terveztek. Ezek a moduláris gyorsházak gömb alakúak, és egymásba illeszthető elemekből készültek, de a legérdekesebb tulajdonságuk, hogy 3 ember 3 nap alatt felépítheti őket.

2017. 01. 11
Nálunk még újdonságnak számítanak, de a skandináv országokban gazdaságosságuk és hatékonyságuk miatt már rendkívül elterjedtek az úgynevezett tömegkályhák és a tömegtűzhelyek.

2017. 01. 03
Valószínűleg csak kevesek bakancslistáján szerepel, hogy egy napon felújíthasson egy tetőtől talpig omladozó, 161 éves malomipari épületet. De hála az egykoron gyárként szolgáló ház új tulajdonosainak, az amerikai Wisconsinban csoda történt.

2016. 12. 30
Európa legkisebb háza Svédországban áll, egy gyönyörű erdős területen. Alig 22 négyzetméter területű és tartozik hozzá egy tároló helyiség is.

2016. 12. 27
Tudtad, hogy a kövek kerítésépítés céljára is felhasználhatóak? Ezek a természetes kőből készült kerítések bizonyos tekintetben még erősebbek és tartósabbak mint a beton kerítés…

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések