2016. 12. 04
Te is szoktál panaszkodni? Elégedetlen vagy a főnököddel, a munkahelyeddel vagy panaszkodni szoktál az alacsony fizetés miatt? Ezzel a cikkel pontosan azokat szeretnénk megcélozni, akik elégedetlenkedni szoktak a fárasztó és nem kifizetődő munka miatt.

2016. 10. 23
A körülöttünk lévő világ csodálatos, csak meg kell látni annak szépségeit. Ennek a fotósnak az erőfeszítéseinek köszönhetően megadatik a lehetőség, hogy megcsodáljuk ezeket a rendkívüli felvételeket, amelyek igazi értéke abban rejlik, hogy valósak és eredetiek.

2016. 10. 12
Világjárók figyelem! Ezeknek a helyeknek mesébe illő szépségét mindenképp érdemes meglátogatni!

2016. 09. 11
Lélegzetelállító, mi mindent fedezhetünk fel, ha egy kicsit változtatunk a nézőpontunkon! Földünk döbbenetes titkokat rejt, melyek ott vannak a szemünk előtt, mégsem látjuk őket...  Nap mint nap csodák között járunk, ám sokszor észre sem vesszük őket.

2016. 07. 25
A Bored Pandán találtunk egy gyűjtést, mely nagyjából fel is frissítette a bakancslistánkat egy újabb adag hellyel, amit látni kell az életben.

2016. 07. 25
Számtalan régi ház pusztulásra van ítélve, hiszen tulajdonosaik úgy gondolják, újat építeni sokkal egyszerűbb, mint a régi rom felújításával foglalkozni. Azonban a régi épületek, ha már kibírtak kétszáz évet, minden bizonnyal sokkal időtállóbbak, és egyedibb stílussal rendelkeznek. Az alábbi ház kívülről egy kétszáz éves romnak nézett ki, de az átalakítások során csodálatos otthont varázsoltak belőle.

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések