Nem fogja intézetbe adni a születendő gyermeküket Damu Roland felesége. Legalábbis így tervezi. Az asszony a Borsnak azt állítja: már nem iszik, a baba felügyeleti jogát pedig a nővére kapja meg, hogy majd ő, a pici édesanyja is minél többször láthassa, és ha alkalmasnak találják rá, minél előbb visszakaphassa. 'Folyamatosan ellenőrzik majd a körülményeket és engem, hogy alkalmas vagyok-e, és hogy iszom-e. Akár már 3–4 hónap múlva visszakaphatom a felügyeleti jogot. A nővérem egy négyszobás panelban él, jól elleszünk– bizakodott Edina. Arra a kérdésre, hogy miért ivott a terhessége alatt, szomorúan válaszolt: (...) nem bírtam már azt a feszültséget, amit (Roland) okozott. (...) Nem merte az arcomba mondani, hogy ez egy igazi szakítás, azt is a sajtóból tudtam meg!
A nő azt állítja, minden rendben a kicsivel: rendesen jár a vizsgálatokra, eddig 13 kilót hízott, a baba pedig egészséges. Ez persze még nem garancia arra, hogy tényleg rendben jön-e majd világra, Damu viszont egyáltalán nem támogatja. Roland úgy félti a gyerekét, hogy két hónappal ezelőtt adott negyven­ezer forintot ennivalóra és rezsire, azóta semmit. Pedig a terhesség rengeteg pénzbe kerül!
- panaszolta az asszony, aki a veszekedések ellenére megbocsátana a férjének, pedig úgy érzi, Damu csak kihasználta őt. ripost.hu