2016. 12. 28
Jó évnek ígérkezik a 2017-es, sőt még egy napfogyatkozás is lesz az év elején, mégpedig február 26-án, amely jelentősen megnöveli a csillagok, égitestek hatását az életünkre. Íme, mire számíthatunk 2017-ben.

2016. 12. 27
Az ajtó szimbóluma nagyon fontos szerepet tölt be az ezotériában. Utalhat a múltra, hiszen egy elmúlt, megélt életszakasz után az ajtók „bezáródnak”. A nyitott ajtó azonban legtöbbször arra szolgál, hogy „utat mutasson”, belátást engedjen a jövő és a változások felé.

2016. 12. 26
A nemzetközileg is elismert Mihail Litvak 20 olyan dolgot mond el, amit mindenkinek érdemes megjegyezni és alkalmazni. Fontos, hogy tanulj, értsd meg önmagad és másokat.

2016. 10. 30
Sarah, próbára akarta tenni a 13 éves barátja hűségét. Arra volt kíváncsi, hogyan viselkedik más lányokkal, amikor nincs ott. Tervét édesanyjának is elmesélte, aki támogatta ebben… arra gondolt, hogy semmi rossz nem származhat ebből, max. a fiatal srácot jól megleckéztetik.

2016. 10. 08
Mindenkinek van otthon serpenyője, vagy akár wokja, amit előszeretettel használ az életek készítésére. De azt tudjátok, hogy a nyelénél található lyuk nem csak a felakasztására használatos?

2016. 10. 08
Az orchidea a leghálásabb szobanövényünk, hiszen hónapokig virágzik, ha ideális körülmények között tartod. Figyelj az öntözővízre is!Sokan esküsznek az esővízre. Ez tényleg ideális megoldás, ha tiszta tetőről gyűjtötted a vizet. Ám ha régen állott a víz, és növényi maradványok vannak benne, akkor nem jó.

2016. 10. 07
Minden helységben ilyen minta volt a falon. A legjobb az volt benne, hogy még fogott is, amikor nekitámaszkodtunk.

2016. 10. 06
Talán csak a nők tudják igazán átérezni, mennyi gond is történik egy nap. Általában gúnyolódnak is velük a férfiak, akik szerint ezek nem is igazi problémák. Az alábbi képeket megnézve rájössz, hogy te is jártál ár így - persze ha női olvasónk vagy.

2016. 10. 05
Emlékeztek még a cigirágóra, aminek azért valljuk be sok íze nem volt, de csak rágtuk és rágtuk, mert nagyon menőnek számítottunk. Az pedig a menőség tetőfoka volt, amikor otthon így léptem be a lakásba és hirtelen Anyukámra majd a frász jött rá, hogy igazi cigi lóg a számban.

2016. 10. 04
A takarítás még soha nem volt ilyen egyszerű és gyors – mindössze annyit kell tenned, hogy emlékezz ezekre a trükkökre amiket találtunk.

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések