2017. 02. 15
A nyomornegyedektől néhány méterre felhúzott több milliárd forint értékű stadionok és sportkomplexumok már a Riói olimpia előtt- és alatt is nagy felháborodást keltettek nem csak Brazílián belül, de az egész világ szerte.

2017. 02. 13
Szereted a pasidat? Most megnézheted, hogy vajon ő is így gondolja-e majd hosszútávon. A nagy összeillés horoszkóp nőknek.

2017. 01. 31
Sok idő van még a nyárig, kedvenc hazai gyümölcseink szezonjáig. A melegházi eperre és a májusi cseresznyére is várni kell bőven, ám import gyümölcsökből már kínálnak néhány kuriózumot a nagybani piacokon.

2017. 01. 30
A fehérkalapú csiperkegomba igencsak keresett árucikk, de kevesen tudják úgy elkészíteni, hogy a lehető legtöbb tápanyag benne maradjon, miután a tányérra kerül. Akkor most nézzük, hogy miként kell úgy gombás finomságot készíteni, hogy annak ne csak az íze, hanem a tápértéke is kiváló maradjon.

2017. 01. 30
Szeretitek a látványos mutatványokat? Ha igen, akkor ez a videó nektek készült! Sok tehetséges fiatal, a művészi tornában találja meg az igazi szépséget. Ebben a sportban nem lehet rosszul teljesíteni, mert függetlenül attól, hogy ezek a sportolók hogyan teljesítenek, megérdemlik a tiszteletet és az elismerést!

2017. 01. 29
A mindennapi életünk során számtalan aprócska, bosszantó dologgal találkozunk, melyek önmagukban ugyan nem nagy tragédiák, de ha rosszkor, rossz időben érnek bennünket, akkor bizony alaposan meg tudják pecsételni a hangulatunkat.

2017. 01. 19
Három éve él egy Trabant vázában egy idős asszony Veszprémben, a Csatár-hegyen. Saját lánya semmizte ki. Üres telkén a semmiből épített új életet, amit a kutyájával, Matyival oszt meg. 46 ezer forintos nyugdíját a lánya tartozásai miatt vonják, havi 30 ezer forintból él – számolt be a HírTv.

2017. 01. 19
Csúnya összeesküvés: a lány tesztelte 18 éves pasiját, vajon mennyire hűséges típus. Egy csinos nő, aki tanárnak adta ki magát, a rejtett kamerák előtt próbálta elcsábítani a srácot az utcán. És hogy sikerrel járt-e?

2017. 01. 15
Miről lehet felismerni a boldogságot kiváltó zenéket? Ezek általában gyorsabb tempójúak, és szövegeiknek is optimista, pozitív tartalmuk van.

2016. 12. 29
“Te túl jó vagy hozzám” – az ilyen béna szövegeken már rég túl vagyunk, most összegyűjtöttünk 18 szakítási indokot napjainkból.

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések