Egy férfi vásárolt egy repülőgépet, szinte potom pénzért, hiszen egyenesen az aprítóba vitték volna innen, ha nem veszi meg valaki. Nagy szerencse, hogy ez az ember meglátta benne azt a dolgot, amitől később egy nagyon egyedi luxus kégli lett.

Valljuk be őszintén, mindannyian el tudnánk képzelni egy ilyen lakásban az életünket :)
Ez az a repülő amiről szó volt. Használhatatlan elvileg, de egy kreatív gazdag elme igazán nagyot álmodott!   

A megfelelő magasságba megépíttette a repülőt tartó állványt, amihez tartozik egy lépcső és egy a repülő köré épült kis faházikó is. Első ránézésre olyan, mintha fennakadt volna a fán ez az utasszállító valamilyen katasztrófafilm nyitójelenetén, aztán pár pillanat múlva azért csak összeáll: nem a véletlen és a balsors műve, hogy ott fenn trónol.

Kezdjük a kilátással, mert emiatt "landolt" ott a jet ahol van, vagyis a a közép-amerikai Costa Rica-ban, egész pontosan Quepos közelében, a Csendes-óceán csodálatos partjánál.

A gép amely ma már hotelként szolgál, a hetvenes években egy menetrendszerűen közlekedő Boeing 727-es háromhajtóműves keskeny törzsű utasszállító volt. Ilyenek szolgáltak 20 éven keresztül az American Airlines, United Airlines járatain, de számos híresség is vásárolt belőlük, lévén rövid kifutópálya is elég volt nekik a felszálláshoz.

A kiszolgált gépet már roncsként vásárolták, és mindent olyan alkatrészt eltávolították belőle ami feleslegesen nehezebbé tette volna.

Ezek után a megfelelően kialakított tartóelemekre helyezték a repülőgép szerkezetét, és megkezdődhetett a lakosztály kialakítása.

Mind a burkolat, mind bútorok a kis fajsúlyú, de rendkívül tartós teakfából készült – ez a növény a trópusi éghajlaton sem vetemedik.

A repülőgép egykori pilótafülkéjéből is csak a váz maradt meg. Olyan kicsi volt a tér, és annyira a kilátás a lényeg, hogy különösebb energiát nem fordítottak kialakítására.

Ez a fedett része az épületnek, ami már magában is azt az érzést kelti az emberben, hogy ez egy nagyon szuper dolog    
Belül minden kellemes faborítást kapott, ezzel is növeve a komfort érzetet, és így könnyedén elvonatkoztathat az ember, attól hogy egy repülőgépben van gyakorlatilag


A hálószoba rusztikus bútorokkal van berendezve, és a csillár is egy szép darab

Azt hinnéd, hogy a fürdő itt nem megoldható?! Márpedig len megodható, és nem is akárhogy. Kellemes lehet a lombkoronák felett zuhanyozni.