2016. 12. 03
Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt osztotta meg facebook oldalán ezt a szívmelengető történetet :

2016. 12. 02
Úgy indulunk neki ez életnek, hogy minden szép és jó lesz, férjhez megyünk, megnősülünk. Majd aggódni kezdünk, hogy mikor lesz gyerek, ha megszületik a csöppség, akkor hogyan neveljünk belőle becsületes, tisztességes felnőttet, ha már nagykorú lett, akkor hol fog dolgozni, mit kellene tanuljon, hogy megéljen. Ezek a kérdések, problémák a legtöbb ember életében jelen vannak, vagy voltak. Ezek bizony azok az életszakaszok, amelyeken át kell esnünk, elkerülhetetlenek.

2016. 11. 29
Közeleg a Karácsony, ezért szeretnénk kedveskedni minden olvasónknak az öt legszebb karácsonyi dal bemutatásával. Legalább egyszer mindenki énekelte ezeket a dalokat, gyönyörűek. Manapság már egyre gyakrabban csak a legújabb reklámokat láthatjuk, a réi szép zenék pedig eltűnnek.

2016. 11. 28
A 36. hétnél korábban született gyermekek koraszülöttnek számítanak. Néhányan talán azt gondolják, hogy a gyengébbek, és kevés esélyük van a túlélésre, de a valóságban, a koraszülött csecsemők igazi harcosok. Semmi sem édesebb, mint egy kisbaba mosolya – kivéve talán, amikor egy koraszülött baba mosolyog. Mert amikor ők mosolyognak, azt jelenti, hogy minden rendben lesz.

2016. 11. 24
Amikor két ember elhatározza, hogy összeköti életét mindörökre, a szerelem sosem vész el kapcsolatukból. Ez a pár a bizonyíték arra, hogy mit jelent a feltétel nélküli szeretet. A férj úgy döntött, hogy felesége megérdemel egy különleges ajándékot, aminek biztosan örülni fog, de amire semmiképpen sem számít.

2016. 11. 21
Ebben a cikkben bemutatunk olyan történetek gyűjteményét és emberek fényképeit, akiknek a hihetetlen példája fog segíteni neked elindítani egy új életet. Soha nem túl késő változtatni magadon!

2016. 11. 21
Jimmy Sírj a vállamon című számát egy kicsit más megközelítésben énekelte. Ebben a néhány percben csak Melindára lehetett figyelni. Tökéletesen megérezte a Jimmy dal minden rezdülését. Hallgasd csak!

2016. 11. 21
2008. november 30. Budapest Zsinagóga, Élet menete koncert. Előadók: Cipő (Bódi László) - Fegya (Jávori Ferenc)

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések