2017. 01. 21
Amikor megláttam a hírekben a magyar diákcsoport szörnyű balesetét, egyszerre gyűlt gombóc a torkomban és egyszerre fogott el félelem. Az a félelem, ami csak tudat alatt tör utat magának. Az a félelem, amivel minden egyes nap megküzdenek a szüleim, úgy, ahogy minden más gyermek aggódó édesanyja és édesapja.

2017. 01. 19
Nagyon szomorú! A maláj medvék nagyon éhesek és nagyon lesoványodtak egy indonéz állatkertben. A látogatók pedig szórakozásból gyorsételt dobálnak nekik:

2017. 01. 17
Campbell Remess egy cseppet sem átlagos fiú. Azon kívül, hogy kedves, tehetséges és tisztelettudó a szíve minden kétséget kizárólag aranyból van.

2017. 01. 09
Ma hajnalban rekord hideget mértek. Budapesten is. Kihaltak az utcák, már napok óta alig teszik ki a lábukat otthonaikból az emberek. Már persze azok, akiknek van hol laknia.

2016. 12. 27
Ellie Jones egy ritka betegséggel született, és 8 éves korától nem nőtt tovább az állkapcsa. Ez a betegség nemcsak esztétikai problémákat okoz, hanem azt is megakadályozza, hogy a fogak rendesen elhelyezkedjenek és ez az evést is megnehezíti.

2016. 12. 26
Sally, a 23 éves aranyhal még ebben a korában is nagyon aranyos. Gyakorlatilag úgy tűnik, hogy halhatatlan, hiszen az ő kora egy 161 éves kutyának felel meg.

2016. 12. 26
Ez a különösen megható történet Nairobiból, Kenyából származik. A kis John Tuo egy hajléktalan kisfiú, aki az utcán élve tengeti napjai. Koldulásból próbálja fenntartani magát. Sok hozzá hasonló hajléktalan gyermek él itt, akiket gyakran tolvajoknak és szemtelen koldusoknak néznek. Ez a fiú azonban bebizonyította, hogy kényszerből koldult és aranyból van a szíve.

2016. 12. 26
Egy iskolás kislány minden nap készít magáról egyetlen másodpercnyi felvételt, egy teljes éven át. A videókat összefűzte, a végeredmény pedig pedig annyira sokkoló, hogy neked is adni fog egy kijózanító pofont. Erre biztosan nem számítottál…

2016. 12. 24
A karácsony nem attól lesz meghitt, hogy kimosod a függönyöket, kiszellőzteted a főzelékszagú hétköznapokat, felsuvickolod a padlót, nagyság szerint sorba rakod a könyveket a polcon, és lökdösődsz a tömegben. Utolsó pillanatban csomagolsz, miközben „Jaj, odaég a kalács, kifut a leves, és a hajam is csapzottan lóg…” Ne tedd ezt magaddal! Futva és kapkodva csak túlélni lehet az ünnepet. A ráhangolódás az önmagunkra és másokra figyelés mély, belső munka.

2016. 12. 23
- Müller Péter karácsonyi üzenete

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések