2017. 02. 16
Az igazi, mély, minden sejtedet görcsbe rántó fájdalom – ami tényleg fájdalomnak nevezhető -, az valahol ott kezdődik, amikor azt mondják, hogy...

2017. 02. 13
Januárban végén történt Dél-Szibériában, Lokotyi járásban, hogy egy anya elment otthonról és a verandán hagyta a tulajdonképpen magatehetetlen kétéves gyermekét – írja a Siberian Times. A gyermek életét a kutya mentette azzal, hogy két napig folyamatosan megpróbálta melegen tartani.

2017. 02. 09
Márton Márk, a BVSC-Zugló labdarúgóklub fiatal tehetsége is azon a buszon utazott, amely péntek éjjel balesetet szenvedett Olaszországban.

2017. 02. 02
Az oroszországi Obninsk városában Masha, a cicus talált egy kartondobozt, melyben egy 12 hetes kisifú feküdt, magára hagyva a téli fagyok közepette. A macska melléfeküdt a dobozba és megmelegítette őt, miközben igyekezett felhívni magára a figyelmet hangos nyávogásával. Remélte, hogy az arra járók felfigyelnek rá, jelentette a Central European News.

2017. 02. 01
Elena Desserich olyan volt, mint bármelyik másik kislány az ő korában. Szeretett rajzolni (rózsaszín volt a kedvenc színe), és tanár szeretett volna lenni, amikor felnő.

2017. 01. 29
Teljesen igaz az a megállapítás, hogy egy gyermek érkezése óriási változás egy nő és egy pár életében. Egy varázslatos esemény ez, mely a család történetében örökké megmarad.

2017. 01. 25
Ez a megindító videó, rövid összefoglalója a Kutyahideg c. filmnek. A filmben Jerry (Paul Walker), egy tudóscsoport túravezetője az Antarktiszon, nyolc kutyájával a legkeményebb hidegben is teljesítik a küldetést. Ám mikor az évszázad vihara közeledik, evakuálják a bázist, és a nyolc ebet kiköti, abban a reményben, hogy 3 óra múlva visszajön érettük.

2017. 01. 25
Eddig nem hittél a szerencsében, vagy az őrzőangyalokban? Miután megnézed ezt a videót, újra hinni fogsz bennük!

2017. 01. 23
2017. 01. 21.: Erre a napra mindenki emlékezni fog. Fájóan. Egy egész ország gyászol. Néma ködbe burkolóztak a városok, a házak, mely ködben érezhető a düh, a félelem, az üvöltő tehetetlenség. Csak ülünk, és nem tudjuk kifejezni, mit érzünk valójában. Görcs a gyomrodban, gombóc a torkodban, és egy könnycsepp csordul végig az arcodon…

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések