2016. 12. 04
Nem fogod elhinni, hogy ezek sima cipős, telefon vagy bármilyen más dobozként kezdték az életüket

2016. 12. 04
Sokszor gondolkodtam rajta, hogy mikkel lehet feldobni a lakásomat, de eszembe sem jutott volna, hogy a villanykapcsolók vagy konnektorok ilyenek is lehetnek.

2016. 12. 03
Dobd fel a szobádat egy különleges mintájú vagy alakzatban elkészített falfestéssel! Összegyűjtöttünk pár remek ötletet, amiből inspirálódhatsz.

2016. 12. 03
Talán ez a valaha létező legmenőbb családi projekt. Csak türelemmel várni kell, ameddig összegyűl egy csomó ingyenes raklap. És ezután már csak két dologra lesz szükség: erőnlét és a részletekre való odafigyelés. Először is szükségünk van egy halom raklapra.

2016. 12. 03
Küszöbön állnak a karácsonyi ünnepek! Ezekkel a dekorációkkal szempillantás alatt páratlan karácsonyi hangulatot teremthet majd otthonában. Csodálatos karácsonyi ötletek amelyeknek segítségével örömmel díszíti majd fel otthonát és kertjének szegleteit. A természetes díszeket kedveled? Akkor ez tetszeni fog!

2016. 12. 03
Zseniális alternatívája lehet a hagyományos fenyőfának a vesszőből készült változat. Némelyik egészen rendhagyó, sőt talán giccsesnek is nevezhető, de hát ízlések és pofonok ugye... Most 6 különböző színvilágút mutatok belőlük.

2016. 11. 30
Mindenki olcsón de mégis pompázatosan szeretné megoldani a karácsonyi díszítést. A legtöbb előrevásárolt dísz méregdrága, és sajnos tömeggyártás miatt semmi egyediséget nem ad. Akik szeretnének saját, egyedi díszekkel megajándékozni magukat karácsonyra, azok jó helyen járnak!

2016. 11. 30
Szódabikarbóna, búzakeményítő és víz felhasználásával egyedi karácsonyfadíszeket készíthetünk. Ha foszforeszkáló pigmentport vagy homokot keverünk a masszába, a díszek sötétben világítanak, ha néhány csepp illóolajat is keverünk hozzá, illatos díszeket kapunk. A még puha masszát pecséttel, csipkével vagy növényekkel mintázhatjuk,írja az eletszepitok.hu

2016. 11. 29
Ne költs sokat adventi kiegészítőkre és díszekre!

2016. 11. 29
Még éppen időben vagyunk egy gyönyörű ajtókoszorú elkészítéséhez. Az alapanyagok tárháza kimeríthetetlen: a terméseken, tobozokon, örökzöldeken és különleges gallyakon túl már csupán némi szalag, üveggömb vagy éppen parafadugó szükséges. Kinek-kinek az ízlése szerint. A jelentését viszont jó, ha mindannyian tudjuk.

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések