2017. 02. 17
A régi tornacipőket, és Adidasokat hajlamosak vagyunk eldobni, ha már nem elég élénk a színük, vagy kilyukadt az orruk. Most mutatunk néhány szuper trükköt, melyek segítségével megmenthetjük a kedvenc cipőinket.

2017. 02. 17
Az ajtókat és az ablakokat bezárjuk és a hideg időben egyre ritkábban szellőztetünk, emiatt a falon megjelenhet a penész. A lakásban lévő meleg és a kinti hideg hatására létrejön a penész, ami nem csak csúnya, de nagyon egészségtelen is.

2017. 02. 16
Egy idő után annyira hozzászokunk a háztartási eszközeinkhez, hogy azon is elfelejtünk gondolkozni, vajon mire találták fel a sütő alján található fiókot. Legtöbben nem használtuk soha, és észre sem vesszük, hogy ott van.

2017. 02. 15
Ezeknek a kis, könnyű műanyag akasztóknak számtalan előnyük van. Az alábbi videóból kiderül, hogy bizony nemcsak törülközőt vagy konyharuhát tudsz rájuk akasztani, számtalan más módon is segíthetik mindennapjaidat!

2017. 02. 13
Úgy tűnik, hogy a tinik természetüknél fogva lázadóak. Ez az az időszak, amikor felfedezzük kik is vagyunk valójában, megerősítést keresünk, s úgy tűnik ennek a legjobb módja az ha ellenszegülünk.

2017. 02. 12
Nem fogod elhinni, hogy miből készítette el, ezt a gyönyörű lámpaburát.

2017. 02. 11
A bőrirritáció és a kiütések gyakori mellékhatásai a mosószerek használatának. Mindez nem véletlen, hiszen vizsgálatok eredményei is igazolják, hogy a legnépszerűbb mosószerek tömve vannak toxikus összetevőkkel. Még a szakembereket is meglepte, mennyi mérgező anyag van a nap mint nap használt mosószerekben.Ha ezt kipróbálod, soha többé nem kell költened mosogató szerre!

2017. 02. 11
A ház körüli különböző felújítások során rengeteg anyag darab maradhat ilyen például a kisebb, nagyobb darab PVC csövek mutatunk most 13 ötletet, amely után nem fogod a kukába dobni ezeket...

2017. 02. 07
A padlózatot általában egy életen keresztül használunk, sőt jót esetben még a következő generáció is ugyanazokat a deszkákat koptatja.

2017. 02. 05
A raklapokat rengeteg dologra használhatod, legyen szó kertről vagy teraszról, a raklapból kialakított bútorok szépek és praktikusak.

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések