Számtalan régi ház pusztulásra van ítélve, hiszen tulajdonosaik úgy gondolják, újat építeni sokkal egyszerűbb, mint a régi rom felújításával foglalkozni. Azonban a régi épületek, ha már kibírtak kétszáz évet, minden bizonnyal sokkal időtállóbbak, és egyedibb stílussal rendelkeznek. Az alábbi ház kívülről egy kétszáz éves romnak nézett ki, de az átalakítások során csodálatos otthont varázsoltak belőle.

lenny-haza1
A kopott zsalugáterek védelmet biztosítottak a régi épület ablakainak, így, amikor kinyitják azokat, csodálatosan szép, és óriási ablakok tárulnak elénk. Különlegességük az is, hogy nem a most megszokott keretben, hanem régi faragottkő foglalat övezi őket.
A belső tere hihetetlenül impozáns a New Orleasban található épületnek, csalogató látvánnyal fogad az egyterű, szépen kialakított nappali. A bútorok stílusban és színben teljesen beilleszkednek a kétszáz éves ház nyújtotta vintage hangulatba. Évekkel ezelőtt Lenny Kravitz vásárolta meg, és újíttatta fel a francia negyedben található 160 négyzetméteres lakást, hogy legyen ahol egy pár csendes órát eltöltenie.lenny-haza2lenny-haza3lenny-haza4Lenny nagyon rajong a lakberendezésért, így egyetlen tárgy sincs, amelyik véletlenül került volna oda, ahol éppen most van. Az érkezőket a nappali és a vele egybe nyíló konyhasziget fogadja, innen egy különleges csigalépcsőn keresztül pedig a galériára lehet feljutni. Itt található egy csodálatos francia ágy, és a természetes fényt biztosító tetőtéri ablak is.lenny-haza5lenny-haza6lenny-haza7A ház hátsó felében van egy kis zárt udvar, ahová remek kis teraszt terveztek. Azonban a szépen berendezett lakosztály egy idő után eladósorba került. Lenny a házat 1994-ben 360 ezer dollárért vette, ezelőtt hat évvel pedig 775 ezerért (150 millió Ft) akart tőle megszabadulni.lenny-haza8lenny-haza9lenny-haza10