2017. 01. 30
Mindennap ezer és ezer különféle szimbólummal találkozunk a nagyvilágban, melyek többségének jelentését gyakorlatilag zsigerből tudjuk.

2017. 01. 30
Aki olvasta a Bibliát, az biztosan emlékszik arra a történetre, amikor a Mózes vezetésével a zsidók kijönnek Egyiptomból. Miután elhagyják a termékeny Egyiptom földjét, a zsidó hívők, Izrael déli részén található sivatagjában vándoroltak, ahol szinte nem is léteznek folyók, és eső is ritkán esik. Ez a történet már több mint 3000 éves, de a pusztában a dolgok még mindig változatlanul maradtak…

2017. 01. 30
A NASA még tavaly novemberben azonosított egy objektumot a Naprendszer peremén, amely február 25-én megközelíti a Föld pályáját. És bár az űrhivatal illetékesei pontosan nem tudták megmondani a WF9-ről, hogy mi fán terem, arról mindenkit biztosítottak, hogy az üstökösszerű égitest simán elkerüli majd a Földet.

2017. 01. 30
A férfi kedvese menyasszonyi ruha helyett T-Rex kosztümben jelent meg vőlegénye előtt. Több oka is volt rá.

2017. 01. 29
Te hogyan reagálnál rá, ha egy idegen megsimogatná a kezed?

2017. 01. 28
Néhány titkolt információ a banán termelésről

2017. 01. 27
Egy lelkes gazdi úgy gondolta, mindenféleképpen meg kell osztania a világgal, milyen őrületes dolgot csinál a kutyája hajnalok hajnalán. Parádés, mit rögzített egy éjjellátó kamera segítségével!

2017. 01. 27
Gyermekáldás a legszebb és legnehezebb feladat egy szülő életében, de nem feltétlenül! Íme leleményes és valószínűleg igen fáradt szülők zseniális megoldásai, amiktől ha kicsit is, de könnyebb lesz az élet! Érdemes bevetni ezeket a trükköket, hidd el mindenki élvezni fogja a családból!

2017. 01. 26
A nagy téli hidegben az erdők vadjai gyakran adnak hálás témát a pillanat megannyi szépségével. Nemrégiben arról közöltünk egy rövid videót, amikor szarvasok százai rohantak át az úton Baranya megyében, de láthattunk amatőr felvételt arról is, ahogyan a szarvasok átúszták a Dunát Dunaszekcsőnél, illetve ahogy szétnézett, majd átvágtatott az úton a szarvascsorda Darnózselinél.

2017. 01. 26
KÍVÁNCSI VAGY RÁ MI VÁR RÁD IDÉN? HOGY MIRE KELL FIGYELNED AHHOZ, HOGY NE KÖVESS EL HIBÁKAT, HOGY SZERENCSÉSEN ALAKULJANAK A DOLGAID?

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések