2017. 02. 21
Minden esküvő egy emlékezetes nap a menyasszony és a vőlegény számára, de ami itt történt, az valóban figyelemre méltó.

2017. 02. 21
Eldugult szennyvízcsatorna. Sajnos mindenki ismeri ezt a problémát, aki régi építésű házban lakik. Ezekben a házakban a szennyvíz és fűtéscsöveket sok esetben még nem cserélték ki, így nagyon elöregedtek. Egy ilyen, még a régi időkben épült házban lakik a nagymamám, ő aztán tudna erről a problémáról mesélni.

2017. 02. 20
Egy lengyel fotós bejutott a nukleáris katasztrófát szenvedett térségbe, ahol a természet lassan átveszi az uralmat.

2017. 02. 20
Milyen színe van egy csirkének? Ez ugye eléggé változó, de általában barna, fehér, vagy ennek a keveréke. Talán már látott nagyon sötét színű csirkét, de az alábbi történetben szereplő csirkefajtával biztos, hogy még soha nem találkozott.

2017. 02. 19
A macskák nagyon büszke és önfejű állatok. Nem hallgatnak senkire, nehéz idomítani őket, de gazdájukkal azért eléggé barátságosak. Tény, hogy szinte lehetetlen valamire megtanítani őket, rengeteg türelemre és időre és tudásra van szükség ahhoz, hogy megértsük a macskák pszichológiáját…

2017. 02. 19
A megérzésedre hagyatkozva válassz egyet a képek közül, és tudd meg mennyiszer járt már lelked a földön, hányszor született újjá, és milyen tapasztalatokkal lett gazdagabb:

2017. 02. 19
A természetbarát fotós egyik kedvenc helye a Karancs-kilátó, ahonnan kitárulkozik előtte a világ. Egy alkalommal például innen készült videója a naplementéről 43 másodpercbe sűrítve, majd egy másik alkalommal 25 ezer fotóból készített 3 perces remeket. Közben lakóhelyét, Salgótarjánt sem hanyagolta: a városról gyönyörű kisfilmet ollózott össze.

2017. 02. 18
A konyhai segédeszközök kreatív éveit éljük. Egyre ötletesebb és hasznosabb kütyük segítik munkánkat a konyhában. Ez a pár eszköz neked is megkönnyítené a hétköznapokat.

2017. 02. 17
Ez a mandala képes a környezete energiamintáinak megváltoztatására, a rajta található univerzális szimbólumoknak és a megfelelő ritmikájú, geometriai felosztásnak köszönhetően.

2017. 02. 16
A házas emberek stresszhormonszintje alacsonyabb, mint egyedülálló, elvált vagy özvegy társaiké – állítják a pittsburgh-i Carnegie Mellon Egyetem kutatói, akik tanulmányukkal elsőként nyújtottak biológiai bizonyítékot a házasság egészségre gyakorolt hatásáról.

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések