2016. 10. 21
Sokak számára jó hír, hogy megjelent Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember 2017-es egészségnaptára, melyben konkrét tanácsokat ad az év minden napjára, hogy milyen teát igyunk az egészségünk védelmében – olvasható a Györgytea weboldalon.

2016. 10. 17
Tény, hogy a legtöbb időt a négy fal között töltjük, és nem csak azért, mert sokat ülünk otthon, hanem például mert a munkahelyek többsége is irodaházakban, épületekben van. Reggelente milliók indulnak dolgozni, és ha autóval mennek be, akkor szinte pár másodperc jut arra, hogy a szabadlevegőn tartózkodjanak, hacsak nem mennek gyalog.

2016. 10. 17
Sokan nem tudják, de a citrom igazi vitamin forrása a héjában rejlik, sokkal több vitamint és tápanyagot tartalmaz, mint maga a gyümölcs húsa.

2016. 10. 15
Szorongás, fejfájás, vagy puffadás gyötör? Megmutatjuk melyik ujjat kell masszírozni a gyógyulás érdekében. Yin Shun Jyutsu japán orvos szerint gyógyulásunk szó szerint a mi kezünkben van, ugyanis a kézfejünkön levő “gombok” segítségével szinte bármilyen betegség gyógyítható.

2016. 10. 12
A legtöbb ember tisztában van vele, hogy a bab, a fokhagyma, és a teljes kiőrlésű magvak hozzájárulnak a szívünk egészségének megőrzéséhez. Azonban azt már kevesen tudják, hogy a savanyú káposzta az egyik legszívbarátabb élelmiszerünk.

2016. 10. 10
Erősíti a fogínyt, és növeli a baktériumokkal és vírusokkal szembeni ellenálló képességet a száj- és garatüregben. De megvéd a szájüreg gombás fertőzéseitől és a gyulladásoktól.

2016. 10. 09
A gyorséttermek és gyorskaják elterjedésével ma már szinte alig fogyasztunk zöldségeket, gyümölcsöket, miközben nagyanyáink egy héten alig egyszer ettek húst, az étrendjük legtöbbször szezonális zöldségekből, gyümölcskészítményekből állt. És egészségesebbek is voltak, mint a mostani generáció.

2016. 10. 08
Egész télen keményen edzettél, hogy nyáron gond nélkül mehess a strandra, a hátadon lévő hurkáktól mégsem tudtál megszabadulni? Ezzel nem vagy egyedül! Fitness edzők szerint sokan azért küzdenek ezzel a problémával, mert kizárólag edzéssel akarják eltüntetni őket.

2016. 10. 08
Rengeteg különböző ember van a világon, akiknek olajos a bőre és nagy, látható pórusaik vannak. Ezek az emberek mindenféle krémet és gyógymódot kipróbálnak, hogy pórusaikat kevésbé láthatóvá tegyék, összehúzzák őket, amennyire csak lehetséges.

2016. 10. 08
Csaknem minden harmadik embernek magas a vérnyomása, és a legtöbben mit sem tudnak a betegségükről. Tedd a szívedre a kezed: te mikor méretted legutóbb?

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések