2016. 11. 14
A legtöbb ember tart odahaza aszpirint, mert ez a gyógykészítmény enyhíti a fejfájást, a lázat, ízületi panaszokat, de vannak akik a szívbetegségek elkerülése érdekében szedik a hatékony szalicil-savat tartalmazó aszpirint. De ugyanakkor a szépségápolás során is alkalmazható ez a kis tabletta. Hogy miként? Most minden ki fog derülni.

2016. 11. 13
Egykori nagyivók közöltek magukról képeket, hónapokkal azután, hogy felhagytak az alkoholfogyasztással. Bizonyára sokan hallottatok a Száraz November nevű kezdeményezésről, amelynek lényege, hogy egy teljes hónapon át kiiktatja az ember az életéből az alkoholfogyasztást.

2016. 11. 10
Bútorok, virágok, kiegészítők, kedvenc párnáink, fényképek mind-mind az otthonunk részei, legalább úgy, mint az illatok. Ma már az illatok világára is egy egész iparág telepedett rá és csak kapkodjuk a fejünket, hogy vajon melyik gyertyát, légfrissítőt vagy parfümöt vásároljuk meg. A polcok előtt is többnyire az illat varázsa ragad el, és ritkán olvassuk el egy adott termék összetevőit. Pedig nem ártana, hiszen sok esetben a káros, allergén összetevőknek se szeri, se száma.

2016. 11. 08
A reflexológia egy több ezer éve ismert és fennmaradt holisztikus gyógyítási módszer, amelynek hatásmechanizmusa ma már tudományosan is bizonyított. A reflexológia segítségével felmérhető a szervezet állapota, és felerősíthetők a szervezet öngyógyító folyamatai.

2016. 11. 08
Gyömbérből nagyon finom és ízletes gyömbérdzsemet készíthetünk, ami télen igazi szuper táplálék lehet a szervezetünk számára.

2016. 11. 05
Íme egy természetes recept, amitől az ősz hajszál a múlté. A haj őszülése sokszor elkezdődik már fiatal korban, a számos befolyásoló tényező között ugyanis nagy szerepet játszik a genetikai hajlam.

2016. 11. 03
Ez a különleges hagymaféle rendkívül egészséges, vitaminokban és ásványi anyagokban is gazdag. Nézzünk 15 okot, amiért érdemes a kosarunkba tenni egy pár póréhagymát, piaci körutunk során.

2016. 10. 31
Egyszerű pénzszerző trükk a méregtelenítő kúrák nagy része – véli Zacher Gábor toxikológus.

2016. 10. 30
Ez a titkos összetevő, már generációkon át vándorolt, de most mindenkivel megosztják. Ezzel a hajkezeléssel teltebb, fényesebb és egészségesebb lesz a hajad.

2016. 10. 29
A szódabikarbóna egyre nagyobb népszerűségnek örvend, mióta a kutatók felfedezték az egészségügyben és a szépségiparban alkotott szerepét. Így jöttek rá arra is, hogy a szódabikarbónás sampon csodát tesz a hajjal és szinte minden sampon erejét képes kiváltani.

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések