2016. 12. 12
Az idősek körében az egyik legnagyobb probléma, hogy elveszítik hallásukat, ezáltal elszigetelődnek a külvilágtól. A hallókészüléket sokan nem szeretik, mert nehéz használni, sípol.

2016. 12. 11
Megelőzi nagyon sok egészséghanyatlás. És nagyon sok figyelmen kívül hagyott jel, mert majd csak a durva jeleknek hiszünk. De előtte már jelek sokasága figyelmeztet, hogy gáz van!

2016. 12. 11
Hideg időben az szervezetnek sokkal több védelemre van szüksége, rengeteg baktériumnak és vírusnak kell ellenállnunk.

2016. 12. 01
Próbáld ki ezt a levest, ami hatékonyabb lehet mint az antibiotikumok.

2016. 11. 22
Elmegyünk az orvoshoz, mert nem vagyunk túl jól, felír valami gyógyszert, bevesszük, és jó esetben a betegség tünetei elmúlnak, de a kiváltó okot nem tudjuk meg, azt az orvos nem vizsgálja.

2016. 11. 21
Végre egy iga­zán ha­té­kony diéta, ami hét­ről hétre lát­vá­nyo­san tün­teti el rólad a fölös ki­ló­kat. Nincs kop­la­lás és egy­hangú ét­rend, éljen az egész­sé­ges túró!

2016. 11. 18
A bőr öregedése elkerülhetetlen, de ezt a folyamatot lassíthatjuk. Az életmódunk is hatással van a bőrünk állapotára. A kor előrehaladtával a bőr petyhüdté válhat és megjelenhetnek rajta az öregedési foltok. A tüneteket könnyedén enyhíthetjük, ha kellő módon ápoljuk a bőrünket.

2016. 11. 18
Az aszpirin az egyik leggyakrabban használt vény nélkül kapható fájdalomcsillapító. A legtöbbek tartanak belőle otthon egy dobozzal, hogy bármikor segíthessen megszabadulni a fájdalomtól. Azt azonban kevesen tudják róla, hogy olyan kémiai anyagokat tartalmaz, melyek a fájdalomcsökkentésen túl sok másra is felhasználhatók.

2016. 11. 18
A körmeinken található fehér kis félholdakat lunuláknak hívjuk. Ez a rész azért fehér, mert a körömlemez szabadon maradt része már kinőtte a körömágyat, így az alá levegő kerül, ellentétben a lunulával, ahol még folyamatban van az elszarusodás, a keratinrostok még nem teljesen rendezettek, ezért a fényvisszaverés teljes.

2016. 11. 18
A bütyök kortól függetlenül bárkinél megjelenhet, de általában a nőknél jelentkezik. A kényelmetlen cipő váltja ki ezt a dudort. A bütyök sok esetben nagyon fájdalmas lehet, főleg ha elhanyagolják. Ha időben észrevesszük, műtéti beavatkozás nélkül is kezelhetjük.

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések