2017. 01. 06
Légúti megbetegedéseknél, psoriasis és egyéb bőr problémáknál az orvosok elsősorban a tengeri levegőt javasolják. Miért hat egészségünkre és közérzetünkre pozitívan a tengeri és a hegyi levegő.

2017. 01. 05
Az agy nem alszik soha, de van néhány mód amivel stimulálható és a pihenést is elősegíti. Az agynak is szüksége van a boldogság érzetére.

2017. 01. 03
A nyolcvanas években az állati eredetű zsírokat erősen kritizálták a tudósok, sajnos kiderült, hogy ez elsősorban az étolaj gyártók által finanszírozott kutatások miatt volt, egyszerű üzleti érdekből csapták be az embereket.

2016. 12. 30
Milyen érdekes, hogy manapság a szódabikarbóna lett az egyik legolcsóbb és legsokoldalúbb termék, amely szinte a lakás összes helyiségében bevethető, szépségápolási kence készíthető belőle, valamint az egészségmegőrzés területén is megállja a helyét.

2016. 12. 30
Kevesen tudják, hogy a hétköznapi fűszernövénynek rendszeresen fogyasztva csodás egészségügyi hatásai is lehetnek!

2016. 12. 27
Kövesse ezt a diétát két héten át gondosan!

2016. 12. 18
Ez az itt olvasható természetes orvosság jobb és egészségesebb a patikai szereknél, olcsón elkészíthető, és nem kell tartani a mellékhatásoktól, mint a koleszterin vagy vérnyomáscsökkentő gyógyszerek esetében.

2016. 12. 13
A máj az ember legnagyobb mirigye, tömege felnőttben a testtömeg 2%-a (1,2 – 1,5 kg). Fontos szerepet játszik az anyagcsere-folyamatokban, méregtelenítésben, bizonyos vegyületek termelésében, ill. tárolásában.

2016. 12. 13
Ez a természetes orvosság egy ősi tibeti recrecept, amelyet évezredek óta használják a szerzetesek a tibeti kolostorokban, hogy egészségesek maradjanak, és betegségek nélkül élhessenek egész életükben. A fő összetevő ebben a titkos receptben a fokhagyma és az alkohol. Ez a szer szabályozza a vérnyomást, csökkentik a rossz koleszterin szintet, és megakadályozza a szív és érrendszeri betegségeket, így csökkentve a stroke és a szívroham kockázatát.

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések