2017. 02. 03
A kék, lila vagy vöröses kitüremkedések, nemcsak csúnyák, de nagyon kellemetlenek is.. Ez a két hatékony háziszer azonban segít végre megszabadulni a problémától!

2017. 02. 03
A vizelet színe segíthet abban, hogy felhívja a figyelmedet néhány betegségre. Ehhez elöljáróban az alábbi dolgokat érdemes tudni:

2017. 01. 29
A savanyú káposzta, mint minden fermentált élelmiszer, számos pozitív egészségügyi hatással rendelkezik. A téli időszakban sokkal hasznosabb lehet, mint egy marék vitamin. Sokan úgy gondolják, hogy ez egy elérhetetlen élelmiszer, pedig valójában kevés erőfeszítéssel mindenki otthon el tudná készíteni.

2017. 01. 25
Magyarországon évente jóval több, mint ezer ember halálát okozza trombózis. Most megmutatjuk, milyen tünetek esetén gyanakodjunk, és mit tehetünk a vérrögök ellen!

2017. 01. 19
A mindenki által jól ismert Lenkei Gábor vitaminkészítményekkel gyógyítana minden betegséget. Íme az elmélete a magas vérnyomással kapcsolatban. Érdemes elolvasni.

2017. 01. 15
Most megismerhetsz egy fantasztikusan hatékony italt, amely kioldja szervezetből a húgysav lerakódásokat, ezáltal tudja csökkenteni a kellemetlen ízületi fájdalmat azáltal, hogy eltávolítja a felesleges lerakódott kristályokat az ízületekből. Ezen túlmenően az egész testre jótékony hatással van, javítja a egészséget és véd a fertőzések ellen is.

2017. 01. 12
Láttam egyszer egy őrjöngő anyát, akit senki nem tudott megnyugtatni. Hiába jöttünk gyógyszerrel, injekcióval, a fejlett orvostudomány eszközeivel. Semmire sem jutottunk.

2017. 01. 11
A kenyérről sokan lemondanak önként anélkül, hogy bármi okuk lenne rá, nem fogyasztanak glutén tartalmú élelmiszereket. Mihaela Bilic diabetikus ezzel kapcsolatos gondolatait osztja meg velünk.

2017. 01. 06
Dr. Otto Wartburg német orvos és más kutatók nagyon régen, már az 1900-as években felismerték, hogy a rákos sejteket elsősorban a szénhidrátok, azon belül is a cukor látja el tápanyaggal.

2017. 01. 06
Nem kell szakemberhez fordulnod, hogy megismerd életutad. A születési hónapod meghatározza, milyen a személyiséged. Ha tisztán látsz magaddal kapcsolatban, sokkal könnyebben boldogulsz a jövőben.

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések