Ez a videó az American Family Insurance megbízásából készült. A reklámfilm egy spanyol származású kisfiúról és annak apjáról szól.bantalmazas
A videó elején egy kisfiút látunk, aki telefonján spanyol táncokat néz, pontosabban flamencót. Ekkor belép az édesapja egy dobozzal a kezében. A fiú kibontja a csomagot, amiből egy judo ruha néz vele szembe. Nem erre számított, de később beletörődött apja akaratába, így elkezdett judózni.
A kitartás, a kemény munka meghozta gyümölcsét, hiszen a fiú egyre jobban teljesített. Még érmet is szerzett. Ekkor az apja egyik este ismét beállított egy csomaggal, amely már flamenco táncruhát tartalmazott. Nagy volt az öröm, mindkét fél részéről.Igen, a biztosítás is ilyen, hiszen ha valaki igazán törődik a gyerekeivel, az gondoskodik róluk, megtanítja nekik, hogy előbb fel kell készülni, áldozatokat kell hozni, hogy később biztonságban, nyugodtan azt tegyük, amire mindig is vágytunk.Nézd meg a videót és ha neked is tetszett az üzenete, oszd meg barátaiddal a Facebookon.
filantropikum