Sorra mondja le fel­lé­pé­seit a nem­rég kór­házba ke­rült rock­le­genda! Szom­ba­ton egy óbu­dai ren­dez­vé­nyen ze­nélt volna, ám kép­te­len volt ele­get tenni a fel­ké­rés­nek. Kol­lé­gái és ra­jon­gói együtt imád­koz­tak érte!
Egyre rosszabb egészségi állapota ellenére Somló Tamás nagyon készült szombati fellépésére. Bárhogy is szeretett volna azonban,nem tudott megjelennii az óbudai főtéren. A legendás zenész egyre többet van kórházban, és sorra mondja le koncertjeit...Pedig mint mindenhol, az óbudai rendezvényen is százak vártak rá. Persze a legtöbben tudtak betegségéről, mégis abban bíztak, talán javul annyit az állapota, hogy színpadra tudjon állni. Ez azonban csak álom maradt. somló.jpg Fotó:Facebook
Somlót így Karácsony János helyettesítette, aki szintén tagja volt a legendás LGT zenekarnak. Mielőtt belecsapott volna a húrokba, mindenkit arra kért, hogy imádkozzon Somlóért. Szorítsunk Tamásért!
- kiabálta a mikrofonba Karácsony, a közönség pedig egy emberként kezdett tapsolni és fütyülni.A népszerű zenész volt már nagyon beteg, évekkel ezelőtt arról beszélt, hogy a bélrendszerében találtak daganatot. Mivel az elmúlt napokban egyre erősebb körülötte a hírzárlat, sajnos nem kizárt, hogy kiújult a betegsége - írja a Bors.