Ré­góta plety­kál­nak arról, hogy Boch­kor Gábor és Palik László Vár­ko­nyi Andi miatt vesz­tek össze. Marsi Anikó TV2-s szer­ző­dése pedig csak ron­tott a hely­ze­ten.
Jó néhány évvel ezelőtt Bochkor Gábor és Palik László legendásan nagy barátok voltak. A Kiskegyed szerint ez a kapcsolat Várkonyi Andrea miatt romlott meg.Bochi párja ugyanis nem Palikot választotta, amikor álmait kergetve, kipróbálta a rallyzást. A TV2 sztárja ugyanis Szalay Balázzsal vágott bele az extrém autósportba. Paliknak ez rosszulesett, és nem is volt hajlandó kommentálni a történteket, hiába kérdezték meg róla számtalanszor.Várkonyi viszont nem hallgatott.
'Nagy ostobaság lenne részükről, ha miattam hosszan megromlana a viszony köztük. Ez az én dolgom, Gábornak és Lacinak mindehhez semmi köze'- nyilatkozta akkoriban Andi. varkonyi.jpg (Fotó: Facebook)
A magazin szerint az, hogy időközben Palik felesége, Marsi Anikó került Andi helyére a Tényekben, csak olaj volt a tűzre. Hiszen mindez nem érintette túl jól Várkonyit. Annak ellenére, hogy nemsokára új kihívásokvárnak rá a csatornánál. marsi-tenyek.jpg (Fotó: TV2)
A Bochkor-Palik konfliktus gyökeréről a Színes Ász Szalay Balázsnál is érdeklődött. A legendás magyar autóversenyző pedig megerősítette a pletykákat. ripost