Nagy kér­dés, hogy mit sze­ret­nek a férfiak: ha sző­rös vagy tel­je­sen csu­pasz a nő oda­lent? Most le­ránt­juk a lep­let a rej­tély­ről. Meg­kér­dez­tük őket, és vá­la­szol­tak. Meg fogsz le­pődni!
Követed a trendeket vagy a természetesség híve vagy? Az érdekel, hogy neked mi a jó, kényelmes, vagy a pasik igényeit tartod szem előtt? Kiderül, hogyan szeretik a férfiak a nő legintimebb testrészét! Bundával vagy bunda nélkül! furdoszex1_profimedia.jpg (Fotó: Profimedia) EZT OLVASTAD MÁR?
1. 'Alapvetően teljesen csupaszon szeretem. Viszont néha elkap a hév, amikor  'mocskosan' kívánom a szexet, ilyenkor nem egy alkalommal már megkértem az aktuális partneremet, hogy hagyja szőrösen.' (Péter, 28)2. 'Ne legyen csupasz, mert az olyan, mint egy gyereklány. Kicsi, formázott csík. Egy igazi, érett nő nem borotválja le teljesen.' (Zsolt, 50) 3. 'Unom, hogy teljesen csupaszra szedetik a nők mostanában. Semmi változatosság nincs benne. Ne már, csajok!' (Ricsi, 25)
4. 'Attól függ, mennyire és hogyan szőrös. Ha szépen ápolt és nincs a természetre bízva, akkor nem zavar a szőr.' ( Tamás, 41)5. 'Hangulattól függ, mindkettőnek megvan a varázsa. ' (Dani, 34)6. 'Csupaszon szeretem, vagy egy kicsi csík még elmegy. De nem jó, ha szex közben zavar, és esztétikailag is jobb.' (Gyuri, 29) 5hazasszex5_profimedia.jpg (Fotó: Profimedia)
7. 'Abszolút szőr nélkül. Naná! Mostanában így nagyobb a választék!' (Ádám, 19)8. 'Csak a teljesen sima jöhet nálam számításba. Egyenesen taszít, ha van ott valami szőr.' (Kristóf, 27)Úgy néz ki, megdőlni látszik a mítosz, hogy csak teljesen csupaszon szeretik a pasik a nőket odalent. Mindenki másképp szereti. A legjobb, ha első alkalommal az arany középutat választod, és hagysz egy apró csíkot.Majd később óvatosan derítsd ki, hogyan szereti a partnered, és változtass, ha szükséges.ripost.hu